I det pulserende hjerte af Aalborgs natteliv, hvor festen varmede natten op, lå Duck It Aalborg, en bar med en notorisk forkærlighed for hygiejniske udfordringer.

En skæbnesvanger dag, som en lyn fra en klar himmel, slog fødevarestyrelsens skarpe øjne ned på Duck It. Med en sur smiley i hånden trådte de ind for at afsløre en verden af uhygiejniske overraskelser.

Lageret, hvor iskoldt vand skulle fryse til forfriskende terninger, var et paradis for rotter. Rotteekskrementer, støv og spindelsvæv dansede en morbid polka på det beskidte gulv. Ifølge barens forbløffede ansatte ville en rengøringstrold komme på stedet øjeblikkeligt.

Men det var ikke alt. Et hul i baglokalet, der mindede om en gnavers motorvej, inviterede skadedyr ind med åbne arme. Skummet, der skulle have forseglet hullet, var så sønderbidt, at selv den mindste mus kunne krydse grænsen med lethed. Og som om det ikke var nok, flød plastik rundt i hele rummet, hvilket gav skadedyrene en buffet med gratis mad.

“Får sat en til at rengøre og skadedyrsikre rummet,” lovede barens ansatte trøstesløst.

Fødevarestyrelsen, urokkelig i deres pligt til at beskytte offentligheden mod slaskede burgerboller og forgiftede isterninger, udstedte straks en bøde på 10.000 kroner. For at tilføje insult til injury udstedte de en til for et vedligeholdelsesproblem, der ikke var blevet løst siden sidste kontrolbesøg.

Nyheden om Duck Its hygiejniske katastrofe spredte sig gennem byen som ild i tørt råd. Rygter om gnavende rotter og skadedyrsfestmåltider skræmte selv de mest hårdhudede feststemninger væk.

Og således blev Duck It Aalborg et mindeværdigt eksempel på, at dårlig hygiejne ikke kun kan skade din virksomhed, men også gøre dig til grin i hele byen.